Kenkään laitettava paikannuslaite

Julkaistu 1.5 2017

UUTTA SUOMESSA: Paikantava kengänpohjallinen - turvaa ja tukea omatoimiseen liikkumiseen, helpotusta lähiomaisille ja hoitajille.

PO SmartSole® -kengänpohjallinen on kehitetty tukea ja valvontaa
tarvitsevien erityisryhmien kuten muistisairaiden liikkumisen
seurantaan.

wearable-tech.png

PPO Smartsole -paikannuslaite on kengänpohjallisessa, joka laitetaan paikannettavan omaan kenkään. Laitteen avulla seuranta on hienotunteista ja huomaamatonta.

PPO SmartSole tuo uuden ulottuvuuden päälle puettavaan teknologiaan, koska se on käyttäjilleen vain pelkkä kengänpohja. Kun muistisairaus etenee, ei käyttäjä  kykene huolehtimaan kaulaan tai käteen laitettavasta paikannuslaitteesta. Hänellä tulisi kuitenkin olla mahdollisuus liikkua lähiympäristössä yksin niin halutessaan. Paikantava kengänpohjallinen antaa käyttäjilleen vapautta ja turvallisuutta sekä helpotusta heitä hoitaville läheisille ja hoitajille. Omatoiminen liikkuminen ulkona, kuten lähikaupassa pistäytyminen ja luonnosta nauttiminen on elämänlaatuun positiivisesti vaikuttaja tekijä.

Vaihtoehto mukana kannettaville paikannuslaitteille
Laitteen käyttö on yksinkertaista. Tarvitaan vain SmartSole -kengänpohjallinen ja Internet-pohjainen karttasovellus sekä mikä tahansa päätelaite. Smartsole toimii akulla. Akun kestoon vaikuttaa aktiivisuus, miten paljon käyttäjä liikkuu.  Keskiverto lataamisväli on 1-3 vuorokautta.

Smart_Sole_paketti_kuva.jpg

Tutkimusten mukaan muistisairas laittaa aina kengät jalkaan ulos lähtiessään, vaikka mukaan ei tulisi otettua takkia, avaimia, laukkua tai rahapussia. Laite kannattaa ladata rutiininomaisesti yön aikana. Läheinen tai hoitaja voi hoitaa latauksen ja laittaa pohjallisen kenkiin valmiiksi aamulla. Näin paikannuslaite on aina käyttövalmiina.

Kengänpohjallista käyttävän henkilön liikkeitä voidaan seurata PC:llä, kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.  Laitteeseen voidaan ohjelmoida maantieteelliset alueet, joiden sisällä henkilön tulisi pysyä.  Laite lähettää aluerajan ylityksestä seuraajalle hälytyksen. Hälytykset voidaan ohjata haluttuihin sähköpostiosoitteisiin tai kännykkään.

Kengänpohjalliset myydään aina pareittain. Paikannuslaite on aina oikeassa kengänpohjallisessa, mutta kummatkin pohjalliset ovat tehty ergonomisesti samanlaisiksi. Tämä varmistaa käyttäjälleen miellyttävän tasapainoisen liikkumiskokemuksen.

Käyttö on yksinkertaista. Tarvitaan vain SmartSole -kengänpohjallinen ja Internet-pohjainen karttasovellus sekä mikä tahansa päätelaite.

1.    Lataa SmartSole sen omalla latauslaitteella.

2.    Rekisteröi laite verkkopalvelussa.

3.    Ota nettipohjainen paikannus- ja karttaohjelma käyttöösi millä tahansa päätelaitteella esimerkiksi älypuhelimellasi.

4.    Aseta SmartSole seurattavan henkilön kenkään.

•    Nyt voit seurata henkilöä reaaliaikaisesti karttasovelluksella ja asettaa maantieteelliset rajat henkilön liikkumiselle. Voit ohjata hälytykset ja paikkatiedot haluttuihin GSM-puhelimiin tai sähköpostiosoitteisiin.

SmartSole on suunniteltu kaikille niille erityisryhmille, joiden yksin liikkumiseen liittyy riski eksyä ja harhailla.

SmartSole_GSM.jpg

Esimerkkejä erityisryhmistä:
•    Dementiaa ja Alzheimeria sairastavat
•    Autistiset nuoret ja lapset
•    Aivovammapotilaat
•    Näkörajoitteiset ym.

Hintatiedot:

PPO SmartSole ovh. 475,-  / Suomenkielinen PPO-paikannuspalvelu 29,- /kk (Alv. sisältyy hintoihin)
Kieli vaihdettavissa: laaja kielivalikoima, esim. ruotsi, englanti, venäjä.

Myymme tuotetta suoraan PPO-Elektroniikan kautta. Ota yhteyttä 09 566 0920 tai ppo@ppo-elektroniikka.fi