Paikannuslaite turvaa tien

Julkaistu 29.3 2018

Paikannin on mainio apu senioreille, jotka haluavat turvaa omaan liikkumiseensa. Tähän tarpeeseen sopii paikannin, jossa on hätäpainike ja puheyhteyden saa tarvittaessa perheenjäseneen tai vaikkapa palvelutaloon. Paikannuslaite on myös hyvä apuväline muistisairaalle tai esimerkiksi autistinuorelle, jolla on taipumus harhailla ja eksyä.

Ulkona liikkuminen on ihmisten elämänlaatuun vaikuttava tärkeä tekijä. Muistisairas henkilö voi nauttia luonnosta ja käydä vaikkapa lähikaupassa, kun paikannuslaite turvaa kulkutien. Hiihtäminenkin tutuilla lähiladuilla voisi olla arjen keskellä elämys.

Henkilopaikannus_talvikuva.jpg

Käyttäjien kokemuksia
Mies, ikä 82 v.: "En tunne lainkaan oloani epämukavaksi, vaikka tiedän, että tyttäreni seuraa kulkuani. Päinvastoin, tuntuu turvalliselta, kas kun olen tällainen muistamaton seniori."
Tytär, isä 75 v.: "Sain isäni käyttämään paikannuslaitetta, kun oli kaatunut liukkaalla ja yksin lähteminen oli riski. Minulla on paljon mukavampi olo, kun tiedän, missä isä liikkuu. 
Poika, vanhemmat yli 80 v. "Olen hankkinut vanhemmilleni paikannuslaitteet ja opetin heille, miten niitä käytetään. Onnistui hyvin, he jopa innostuivat, kun oppivat  käyttämään nykytekniikkaa. Turvaa heille, mielenrauhaa minulle".
Aviopari, iät 81 ja 84: "Kun toisella meistä on muistisairaus, tämä turvapuhelin sopii tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Tulee sellaisia blackouteja, ettei muista mihin on matkalla. SIlloin voi soittaa vaimolle, hän sitten auttaa. Hyvin on toiminut meillä."

 
Paikannus tarjoaa erilaisia ratkaisuja arkeen. Yksi ja sama laite ei käy kaikille. Siksi kannattaa vertailla laitteita ja palvelua.

Me tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita paikannuslaitteita ja oman PPO-paikannuspalvelumme. Paikannuslaitteemme toimitetaan täysin toimintavalmiina asiakkaalle. PPO-paikannuspalvelu toimii omilla tunnuksilla verkkoselaimen välityksellä. Palvelusta voidaan seurata millä tahansa päätelaitteella  sijaintia ja sijaintihistoriaa karttapohjalla.

Kysy meiltä lisää, soita 09 566 0920 tai lähetä viesti ppo@ppo-verkkokauppa.fi