Ohjaa kesämökkisi lämpöjä kotoa käsin

Julkaistu 1.4 2021

Käytkö mökilläsi talviaikaan? Mökille mennessä voi vilu yllättää, jos lämmitys ei ole päällä tai peruslämpö on säädetty vain muutaman asteeseen. Oletko ajatellut, että voisit nostaa lämmöt etänä? Gripo GSM 22 tai GSM 55 -modeemeilla voit ohjata laitteita omalla kännykälläsi.

GMS-modeemin avulla voidaan ohjata esimerkiksi lämmitystä, ilmastointia, ovia ja valaistusta. Mökille on mukava mennä talvipakkasilla, kun voit laittaa mökin lämmöt ja vaikkapa ulkovalot päälle GSM-ohjauksella.

GSM 22-modeemin avulla voit ohjata kahta eri laitetta ja samalla voit valita kaksi eri hälytystietoa kännykkääsi. GSM 55 -modeemilla puolestaan ohjaat viittä laitetta ja saat viisi eri hälytystietoa. Hälytyksille voidaan ohjelmoida viisi vastaanottajaa.

Gripo-modeemi on luotettava ja kestävä laite, joka on valmistettu Saksassa. Laite voidaan asentaa olemassa olevaan paikallisen hälytyksen tekevään murtohälytinjärjestelmään.
Etäohjaus tuo mukavuutta arkeen ja helpottaa elämää. Käyttö on vaivatonta.

Muista hyvä ulkovalaistus!

Muista myös katsoa verkkokauppamme valaisimia. Gripo -kameralamppu valvoo puolestasi piha-aluetta. Kun alueella on liikettä, valo syttyy. Samalla kamera ottaa kuvan ja tallentaa sen muistikortille.  Lampun hinta on 149 euroa. Meillä myös muita ulkovalaisimia ja kirkkaita työvalaisimia. 

Kysy meiltä lisää käyttökohteista, puh. 09 566 0920 tai ppo@ppo-verkkokauppa.fi.